Hubungan Baru???

Salam, terima kasih pada yang sudi baca penulisan aku,kalau korang tertanya-tanya kenapa tajuk aku macam tu,aku belum pasti lagi kenapa,mungkin sebab kelebihan aku sebagai lelaki boleh buat keputusan tanpa berfikir, jadi aku letak jelah. Tapi jangan risau, InsyaAllah aku akan buat sesuatu yang positif. Kalau korang rasa benda yang aku tulis ni negatif, tolong tukar …

Continue reading Hubungan Baru???

Advertisements

Selamat hari ibu

Hooooo... Waddup tiger!pertama sekali aku nak terima kasih pada sebab sudi baca karutan aku.Kedua aku minta maaf kalau ada typo dan ayat berulang. Ketiga kalau korang terjumpa aku lanje aku kopi please 😁😁 Entry kali ni simple dan aku cuma copy paste dan olah ke jalan hidup aku. Ibu.. Aku ni kira bertuah sebab ibu …

Continue reading Selamat hari ibu

Tinder, lelaki, perempuan dan lain – lain…

Assalamualaikum, aku tak tahu kenapa aku selepas aku bertekad untuk stop minum kopi aku jadi ketagih mengarut pulak dekat blog ni. Oh ya, aku tak de lah betul-betul stop minum kopi. Ada dua keadaan yang buat aku izinkan diri aku minum kopi. Pertama sebab kopi tu mak aku yang buat, kedua sebab orang belanja aku …

Continue reading Tinder, lelaki, perempuan dan lain – lain…

Macam mana nak tahu Crush kau The One ataupun bukan & apa perlu buat kalau bukan.

Assalamualaikum, waddup playya... Tak main Mobile Legend ke?lepak jap.baca ni dulu. Tapi sebelum tu aku nak minta maaf kalau ada typo dan ayat berulang. Ye aku tau Kadang-kadang aku pening sikit dan jari aku gemok. Macam mana harini bersinar tak hari korang? Crush korang senyum kat korang ke? So next step bila lagi?Sampai bila nak …

Continue reading Macam mana nak tahu Crush kau The One ataupun bukan & apa perlu buat kalau bukan.

Sayang… Abang nak keluar boleh?? Fahami Lelaki,fahami wanita (edisi hobi)

Hai,aku baru dapat banyak aduan katanya awek tak kasi hiking lah,scandal tak kasi pergi memancing lah, bini tak kasi pergi ride lah dan macam-macamlah halangan dari pihak pasangan tentang hobi lelaki ni.so mari aku bagi sedikit strategi untuk dapatkan PAS KELUAR dari pasangan korang. Sebelum tu korang kena dengar aku mengarut dulu. Dan maybe aku …

Continue reading Sayang… Abang nak keluar boleh?? Fahami Lelaki,fahami wanita (edisi hobi)

Pengalaman hiking Gunung Liang #mondayblueshiker

Assalamualaikum, pertama sekali aku berterima kasih pada yang sudi baca penulisan aku yang tak seberapa. 3 April 2018 lalu aku dengan dua orang kawan aku (Mondayblues hiker) mendaki Gunung Liang, jadi aku nak kongsi pengalaman aku mendaki Gunung Liang Terus-terang aku cakap aku ni bukanlah pro hiker atau Born sorvivor macam Bear Grylls inikan lagi …

Continue reading Pengalaman hiking Gunung Liang #mondayblueshiker

Denai 3 Puteri, Kota Damansara Community Forest Reserve (KDCF) @KOTADAMANSARA

Assalamualaikum. Terima kasih pada yang sudi baca penulisan aku yang ala kadar ni. Harini aku nak share tentang pengalaman aku hiking di Denai 3 puteri. Penulisan kali ni pendek je. Denai 3 Puteri ni berada di Kota Damansara Community Forest Reserve(KDCF) . Lokasi nya di seksyen 10 Kota Damansara, betul-betul terletak di hadapan pintu utama …

Continue reading Denai 3 Puteri, Kota Damansara Community Forest Reserve (KDCF) @KOTADAMANSARA