Mengundi, kempen, pilihanraya

Assalamualaikum... Haaaaa... Senyum la sikit.... Kalini entry aku lain sikit dari yang aku biasa buat. Dan aku cuma kongsikan balik dekat korang apa yang disampaikan pada aku. Memandangkan pilihanraya semakin hampir terfikir jugak nak tulis pasal sesuatu yang berkait dengan pilihanraya. Tapi korang jangan tanya aku undi apa. Undi itu rahsia. Dan jangan tanya tentang …

Continue reading Mengundi, kempen, pilihanraya

Advertisements

Hubungan Baru???

Salam, terima kasih pada yang sudi baca penulisan aku,kalau korang tertanya-tanya kenapa tajuk aku macam tu,aku belum pasti lagi kenapa,mungkin sebab kelebihan aku sebagai lelaki boleh buat keputusan tanpa berfikir, jadi aku letak jelah. Tapi jangan risau, InsyaAllah aku akan buat sesuatu yang positif. Kalau korang rasa benda yang aku tulis ni negatif, tolong tukar …

Continue reading Hubungan Baru???

Selamat hari ibu

Hooooo... Waddup tiger!pertama sekali aku nak terima kasih pada sebab sudi baca karutan aku.Kedua aku minta maaf kalau ada typo dan ayat berulang. Ketiga kalau korang terjumpa aku lanje aku kopi please 😁😁 Entry kali ni simple dan aku cuma copy paste dan olah ke jalan hidup aku. Ibu.. Aku ni kira bertuah sebab ibu …

Continue reading Selamat hari ibu